Faner

13 september 2013

Godt nyt fra J. K. Rowling til fans af det magiske Potter-univers

I denne artikel af Eric Goldman, fra IGN (et website om film og spil) røbes det at Warner Brothers nu vil lave en serie film bygget på en af de magibøger, som Harry, Ron og Hermione præsenteres for i løbet af førsteåret på Hogwarts - nemlig bogen "Fantastic beasts and where to find them".
J. K. Rowling skrev bogen, på vegne af den fiktive forfatter Newt Scamander, i 2001, som et såkaldt spin-off af Potter-bøgerne og del af et velgørenhedsprojekt for verdens fattigste. Rowling følte sig ikke helt tryg ved at overlade skrivningen af filmmanuskriptet til andre forfattere, og har derfor påtaget sig at skrive manuskriptet til den første af de kommende film selv. Det bliver forfatterens debut som manuskriptforfatter.
Potter-fans skal ikke gøre sig håb om at møde Harry i de nye film, idet Newt Scamanders bog, iflg. Rowling, blev til allerede 70 år før verden overhovedet kendte Potter, men publikum vil møde magiske væsener og fænomener, der stammer fra det samme univers.
Bogen, som skal forestille at være Harry Potters eget eksemplar, inkl. hans håndskrevne noter, kan læses online her.

Vil I vide mere om Newt Scamander, så læs her.


Og til dem der slet ikke kan få nok, fortæller Rowlings i ovenstående filmklip, om sit website Pottermore, hvor hun og Potter-fans fra hele verden deler begejstringen for det magiske og den store fortælling.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar