Faner

17 juni 2012

Guitarundervisning online med Strumschool

På websitet Strumschool finder man et gratis bibliotek med gode og meget pædagogiske guitarundervisnings-videoer for begyndere.
Videoerne har engelsk tale og kræver derfor et vist kendskab til sproget... eller... en lærer, der kigger med og kan hjælpe med at oversætte, hvor det er nødvendigt.
I undervisningslokaler med elektroniske tavler kan videoerne bruges som supplement når diverse funktioner på guitaren skal demonstreres.
Videoerne - som du finder i feltet List of lessons- kan ses i vilkårlig rækkefølge eller gennemgås fra en ende af, hvis man ønsker en allround gennemgang af instrumentet, dets muligheder og anvendelse.
Til hver video hører et Lesson summary (et lille skriftligt resumé med instruktionsbilleder), en FAQ (en fane med uddybende sprøgsmål og svar) samt en fane med et Video transcript ( et kronologisk udskrift af alt hvad der siges i videoen).
Under fanen Vocab finder man en alfabetisk ordliste med korte ordforklaringer.

Det kræver ingen registrering at se videoerne eller de tilhørende informationer. Man kan dog vælge at lade sig (gratis) registrere som bruger af siden. Herved får man adgang til nogle ekstra værktøjer...., men da sitet pt. er en Beta-version (dvs. under udvikling) er denne del vist endnu ikke færdigudviklet. På nuværende tidspunkt giver registreringen, så vidt jeg kan se, kun adgang til en online brevkasse, men der er nok andre værktøjer på tegnebordet, siden der reklameres for det.

Besøg sitet her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar